Programozás, tervezés

A megfelelő tervezés az európai uniós források elnyerésének egyik kulcseleme. A települési önkormányzatok, gazdasági szereplők, civil szervezetek és egyéb intézmények számára kiírt pályázatokon való sikeres részvétel, azaz a támogatás megszerzésének előfeltétele a jól átgondolt fejlesztési programok (koncepciók, stratégiák, operatív programok) megléte.

Célunk, hogy programozási, tervezési tevékenységünk által olyan fejlesztési dokumentumok szülessenek, amelyek a döntéshozókat és a projektgazdákat egyaránt segítik a projektek tervezésének és előkészítésének folyamatában, azaz a projektek az adottságokat és a lehetőségeket helyesen felmérő, megalapozott tervezés eredményeként készüljenek el, ne csupán a pályázati lehetőségekhez megfelelő előkészítés nélkül összeállított elképzelések legyenek. Az átgondolt, megfelelően előkészített projekttervezés a pályázó érdekeit szolgálja, hiszen, ezáltal a stratégiai célkitűzésekhez és prioritásokhoz illeszkedõ, az elérhető legkedvezőbb finanszírozási struktúra szerint összeállított, műszakilag kellően megalapozott és megvalósítható projektek születhetnek.

Cégünk 2000-től kezdődően vesz részt komplex térségfejlesztési, illetve ágazati (például turizmus-fejlesztési) programok elkészítésében települések, kistérségek, megyék és régiók számára.

Tervezési, programozási munkáinkat fejlesztési dokumentumok tervezésében jártas, az adott szakterületet jól ismerő, több éves munkatapasztalattal rendelkező belső és külső munkatársak segítik.

© 2009 Euro-Régió Ház

Itt vagyunk!

Debrecen
Piac utca 79.

[ térkép megtekintése ]